Richard Luyten en Katja Luyten

Over luyten naaimachines

Luyten Naaimachines is de best gesorteerde naaimachinewinkel van Limburg. Vele klanten uit Nederland en België bezoeken met regelmaat onze zaak. Sinds 1961 zijn wij gevestigd in Maastricht. Wij zijn gespecialiseerd in de topmerken PFAFF, BERNINA, HUSQVARNA, BROTHER, JANOME, JUKI, SINGER en LEWENSTEIN.

De winkel is gevestigd in een historisch monumentaal pand op loopafstand van het Vrijthof. Daarbij is de ligging van de naaimachinewinkel uniek omdat u met de auto voor de deur parkeert. We zijn gespecialiseerd in naaimachines, borduurmachines, overlockmachines, strijkapparatuur, borduursoftware en paspoppen. Daarbij hebben wij een ruim assortiment met diverse fournituren. Wilt u snel fournituren bij ons kopen? Maak dan nu gebruik van onze uitgebreide webshop. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige levering aan uw huis.

Workshops:
Vindt u het leuk om meer mogelijkheiden van uw naaimachine te ontdekken? Klik op de button workshops en schrijf u dan gerust in voor één van de vele workshops die wij aanbieden. Onze coupeuses begeleiden u persoonlijk en deskundig tijdens de workshop. In kleine groepjes maakt u één van de vele leuke projecten.

Service & Reparatie:
Uw machine defect of toe aan een onderhoudsbeurt? Breng dan het toestel naar onze winkel. Onze technici repareren uw machine snel en vakkundig. Wij zijn dealer van diverse topmerken, we werken met originele onderdelen.

We begroeten u graag in onze winkel in Maastricht of via onze nieuwe webshop. 

Richard en Katja Luyten

Onze Merken

Bernina PFAFF Janome Husqvarna Viking Brother