Review

Reviews voor Luyten Naaimachines

Luyten naaimachines is al meer dan 50 jaar een bergip in de regio. Niet alleen in Maastricht maar in ( Belgisch) Limburg staan we bekend om onze goede service, deskundigeheid, klanvriendelijkheid en een ruim assortiment.

We weten dat klantenbeoordelingen van groot belang zijn bij de aankoop van een nieuw product. Men heeft namelijk heeft meeste vertrouwen in de ervaring van andere consumenten. Overtuig uzelf en lees daarom onze reviews  We ontmoeten en adviseren u graag in onze winkel.  ( Bron:  Facebook Luyten naaimachines)

Beoordeling Datum Naam Feedback (soms ingekort; volledige reactie te lezen op Facebook)
08-04-2016 Sofie  Corluy Uitstekende service zoals steeds, hartelijk dank voor de snelle afhandeling van het defect in het pedaal van mijn machine, erg geapprecieerd! (en de ad hoc oplossing om de heel nieuwsgierige kleuterdochter even te entertainen :) 
06-04-2016     Jade van de Luitgaarden     Goede service en veel uitleg bij je nieuwe naaimachine. Ik heb er al diverse machines gekocht en ze nemen altijd de tijd voor je. Ook als je na de aankoop vragen hebt staan ze altijd klaar.
04-12-2015 Jolanda Blezer  De service is zeer goed,  echt aan te bevelen!
18-08-2015 Anci Piller 

Zaterdag besteld en Dinsdag in huis.Een knoopaanzetvoetje,wat een genot om daar mee te werken.Ik moet meer dan 500 knopen aanzetten,dus was erg blij met de snelle levering.Bedankt!!!

05-09-2015 Greetje Palmans Topnaaimachine gekocht!
24-07-2015 Deborah Gruszkow Super service...
16-05-2015 Wilma En Bernie Arntz Super vriendelijk en altijd veel tijd voor je om iets uit te leggen
03-05-2015 Mar Jolein Mensen met vakkennis en een hart voor hun klanten.
23-05-2015 Marjolein Arends-Deurenberg Super service! Er werd alle tijd genomen om uitleg te geven en om naaimachines uit te proberen.
09-04-2015 Sar Ah Ou Meer dan tevreden. Vriendelijk, goede service en kwaliteit! Meer dan een uur rijden voor mij, maar heb het er voor over!
29-03-2015 Patricia Nelissen
27-02-2015 Khadija Ben Azaiz
23-2-2015 Carla Ras Een betere service bestaat er niet !!!!! Ze nemen echt de tijd om je alles goed uit te leggen TOPPIE!
29-01-2015 Regina Dante Richard and his wife are lovely people. They do a fantastic job tuning up my Singer sewing machine and Bernina serger.
23-01-2015 Sylvia Tompson
13-01-2015 Sofie Claeys
09-01-2015 Debbie Smeers Hannelore Nils Echt geweldige super vriendelijk personeel. Heel goede uitleg over welk machiene er bij je past
19-12-2014 Tine Tyberghien Supervriendelijke Service met grote S (beide!)
04-12-2014 Sarah De Beckker Sarah De Beckker
30-11-2014 Tina Knuts
22-09-2014 Liesbeth Debay Supervriendelijke mensen die alle tijd voor jou en je vragen en/of problemen nemen!!

Onze Merken

Bernina PFAFF Janome Husqvarna Viking Brother